Actie Voedselbank

Komende week werkt onze school mee aan een actie voor de Voedselbank. Dat houdt in dat er in alle klassen kratten komen te staan waar kinderen meegebrachte spullen en voedsel in kunnen doen. Hiermee steunen we de Voedselbank. Helaas is dat nog steeds hard nodig. Er is gekozen voor de Voedselbank Den Bosch e.o., omdat vanuit deze organisatie ook gezinnen in de gemeente Heusden worden ondersteund.

Met name zo kort na deze coronatijd is uw steun hard nodig!!

Iedereen kan in deze periode levensmiddelen voor de Voedselbank aanleveren. Er is vooral behoefte aan houdbare levensmiddelen zoals rijst, broodbeleg, koffie, thee, ontbijtkoek, macaroni, maaltijdsoep, spaghetti en aardappelpuree. Ook vlees, groenten en fruit in pot of blik zijn welkom. Dat geldt evenzeer voor wasmiddelen, tandpasta en/of shampoo.

Wij hopen van harte dat ook u hieraan mee wil werken.

Team jongLeren